Product Description
- Omega-3-6-9-rijk
- 100% biologisch
- 100% rauw
- 100% plantaardig
- Boviswaarde 14.000, -50 Yin en GI 0
- Afkomstig uit de bekende Franse walnotenstreek Périgord
- Héérlijk op brood, bij salades, pasta, vinaigrette en als afwerking van al je gerechten
- Alleen geschikt voor koud gebruik
- Inhoud van 250 ml
Waarom Amanprana walnootolie gebruiken?
In Périgord, een wereldberoemde walnotenstreek in Frankrijk, worden walnoten met een authentieke granietmolen tot een mooie homogene massa geplet om vervolgens in een pers geperst te worden.
Door deze methode toe te passen is de opbrengst van walnootolie veel lager, maar de kwaliteit en zachtheid werkelijk superieur.
Walnootolie van uitmuntende kwaliteit
De walnoten worden niet voorverwarmd en niet geroosterd. De peroxidatie is minder dan 2 milligram en de zuurtegraad nog geen 0,5%.
Het resultaat is een uitmuntende extra vierge, 100% natuurlijke, walnootolie. Hoogstwaarschijnlijk de beste die verkrijgbaar is.
Walnootolie in gerechten
De extra vierge walnootolie van Amanprana is uitermate geschikt voor koud gebruik.
De olie is heerlijk op bijvoorbeeld brood, bij salades, in pasta, als vinaigrette en als afwerking van al je gerechten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.